Je viert wat af in een mensenleven. Soms vieren we feest uit traditie en soms voor de lol, maar het doel is altijd hetzelfde: samen herinneringen maken. Echter wil dat nog weleens verkeerd gaan. Ga maar eens voor jezelf na, hoeveel feestjes waar je onlangs was waren eigenlijk een beetje meer van hetzelfde? En hoe zorg je ervoor dat wanneer jij een feest geeft het een onvergetelijke avond wordt? In deze blog hebben we een aantal leuke manieren op een rijtje gezet om jou feest net wat specialer en meer memorabel te maken.

Geef een aandenken

Een persoonlijk aandenken is een leuke manier om een feestje persoonlijk af te sluiten. Al helemaal wanneer je bijvoorbeeld een afscheidsfeestje geeft. Zo kan je op de avond zelf polaroids met je gasten maken zodat ze altijd een fysieke foto van jullie samen hebben. En als je groene vingers hebt is het een heel leuk idee om van een van je groene vrienden een aantal stekjes te nemen. Zo kan je aan iedereen die het leuk vindt een zelfgekweekt plantje meegeven. En wie is nou niet blij met een leuk plantje? De gouden tip wat aandenkens betreft is dat het persoonlijk moet zijn, koop dus geen dure chocolade, dit zijn mensen vergeten zodra ze het doosje leeg hebben.

Hang de vlag uit!

Natuurlijk hangen veel mensen al de vlag uit met koningsdag en bij het slagen van hun kind. Maar waarom zou je dat niet eens wat vaker doen? En dan niet met een simpele Nederlandse vlag, maar met een leuke zelf ontworpen vlag. Zo kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid een thematische vlag bedrukken. Leuk bijvoorbeeld voor een suprise party, wanneer de persoon op zijn feestje aankomt wordt zijn of haar persoonlijke vlag gehesen! En achteraf is de vlag natuurlijk een geweldig aandenken.

Doe eens spannend!

Het is bewezen dat wanneer je met mensen een spannende activiteit onderneemt, je een extra sterke band met die personen ontwikkelt. Samen iets spannends beleven werkt namelijk niet alleen verbroederend, je onthoudt de activiteit ook beter. Heb je dus echt iets groots te vieren? Zoals bijvoorbeeld een vrijgezellen feest? Ga dan bijvoorbeeld bungeejumpen of naar een klimwand. Zo ben je eerst samen bezig met een spannende activiteit en kan achteraf lekker na borrelen en jullie avonturen van de dag bespreken. Al met al is het vooral belangrijk dat je iets doet met je vrienden wat je normaal niet zo snel zou doen, en je zal zien dat het een “feestsleur” kan doorbreken!  

Categorie├źn: Blog