Zoekt u een originele manier om uw bedrijfsnaam of -logo goed te laten opvallen? Laat dan uw bedrijfslogo vervaardigen in piepschuim letters. Ik zocht een spannend 3D effect zodat mijn logo opvalt bij de beursstand en showroom. Zo kwam ik terecht bij Piepschuimlogo.nl. Zij zijn al meer dan vijf jaar een autoriteit op het gebied van piepschuim letters. Vele opdrachtgevers hebben naar tevredenheid hun logo of bedrijfsnaam in piepschuim letters bij hun besteld. Ik vind het product wat ik geleverd heb gekregen van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kan ik er op aan dat het logo voor een lange tijd mee zal gaan.

Piepschuimlogo.nl kiest voor hoge kwaliteit piepschuim letters tegen een scherpe prijs

Zoals gezegd werken ze uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten. De piepschuim figuren worden geproduceerd uit XPS-hardschuim. Dit is een ander soort piepschuim dan het standaard EPS-piepschuim, dat u vaak tegenkomt. Het grote voordeel van XPS-hardschuim is dat u geen zichtbare bolletjesstructuur ziet of voelt. Dit betekent dat uw bedrijfslogo haarscherp uit het materiaal vervaardigd kan worden. Hierbij is iedere denkbare vorm mogelijk. Het XPS-hardschuim is hagelwit, ijzersterk en vederlicht. Het kan daardoor zeer eenvoudig gemonteerd worden.

Uw piepschuim letters in iedere kleur bij Piepschuimlogo.nl

Mijn bedrijfslogo bestaat uit niet veel voorkomende kleuren. Gelukkig kan Piepschuimlogo.nl het piepschuim in vrijwel iedere kleur leveren. Ze maken hierbij gebruik van het NCS-kleursysteem van Sigma/PPG. Dankzij dit geweldige kleursysteem kunnen ze vrijwel iedere drukkleur (PMS-kleuren) zeer goed benaderen. De piepschuim logo’s en letters worden in maar liefst drie lagen watergedragen verf gespoten. Het is daarnaast mogelijk om de letters in een extra coating te laten spuiten, ideaal als u van plan bent de letters van piepschuim buiten te bevestigen. Op deze wijze kunt u een zeer lange tijd van uw piepschuim letters genieten.

Vind de blikvanger die bij u past

Ik merkte dat zij pas tevreden zijn als ik ook tevreden was. Gelukkig voor hun was ik al snel tevreden, omdat ze direct een product leverde die voldeed aan mijn verwachtingen. Als u ook gebruik wilt maken van piepschuimlogo.nl, kunt u een offerte aanvraag sturen. Ze geven hierbij duidelijk aan dat hoe meer details, hoe beter de opdracht ingevuld kan worden. Let dus goed op dat je duidelijk je wensen aangeeft. Binnen 24 uur krijg je al een offerte. Dit vond ik erg snel en zo kon ik ook snel handelen. Ik had mijn piepschuim logo al binnen 15 werkdagen binnen. Het is dus een echte aanrader.

Categorie├źn: Blog