Met de zomer inzicht wordt het werk steeds minder verdraaglijk. Met name als het buiten warmer wordt, iedereen leuke dingen doet en jij je op je werk niet meer zo uitgedaagd voelt als toen je aan het jaar geleden begon. We zakken rond de zomer allemaal een beetje weg. Gelukkig zijn er duizend dingen die je als bedrijf of teamleider kunt doen om iedereen weer gemotiveerd te krijgen. Door een goede trainingslocatie te kiezen gaat iedereen binnen no time weer met plezier naar het werk!

Invloed van trainingslocatie

Het kiezen van een goede trainingslocatie heeft veel meer invloed dan men vaak denkt. Over het algemeen worden trainingen binnen het bedrijf zelf gegeven, in een ander zaaltje op kantoor of iets wat in de buurt zit. Maar het werk wordt veel uitdagender en daardoor meer inspirerend als je een trainingslocatie kiest die juist afwijkt van wat je werknemers gewend zijn. Voor degenen die al langer werkzaam zijn bij je bedrijf is het echt even wat nieuws, een andere locatie, een nieuwe omgeving en een ander gebouw. Dit zorgt voor iets meer spanning en gezonde zenuwen, waardoor er vreemd genoeg altijd juist meer inzet wordt getoond, omdat je jezelf meer zekerheid geeft door goed voorbereid aan te komen en je best te doen. Voor nieuwe werknemers in opleiding laat je met een andere trainingslocatie meteen de veelzijdigheid van je bedrijf zien, en leer je ze hun comfort zone te verbreden.

De beste trainingslocatie

Als je eenmaal verder zoekt dan de vier muren van je eigen vertrouwde kantoorgebouw kan het zijn dat je juist door de bomen het bos niet meer ziet. Zoveel keuze in trainingslocaties dat je niet meer weet welke geschikt voor jou is, waardoor je toch vaak weer terugkomt bij het oude vertrouwde. Gelukkig zijn er eindeloze mogelijkheden, maar daarbij ook veel factoren die je kunnen helpen kiezen welke dan de juiste is. De meest geschikte trainingslocatie is afhankelijk van waar men staat in het proces. Sta je voor het blok, zit je in een sleur, of werken jullie juist hard door en wil je dat doorzetten de komende tijd? Is het een training voor oude werknemers of om nieuwe werknemers op en in te leiden? Dit heeft allemaal invloed op de trainingslocatie die je het beste zou kunnen kiezen.

Bij OneMeeting heb je al je benodigdheden op één plek. Advies, hulp, online gemak met reserveren en regelen, en eenmaal op de trainingslocatie aangekomen niets minder dan de beste persoonlijke aandacht voor jouw training, zodat je werknemers voortaan met nog meer enthousiasme de werkvloer opkomen.

Categorieën: Blog