Koude voeten, het is een van de nadelen van de herfst en de winter. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je (vloer)verwarming flink op te stoken, maar het is eigenlijk beter om je goed tegen de kou te kleden. Bijvoorbeeld door lekker warme pantoffels te gaan dragen. Pantoffels zijn er in veel verschillende soorten en materialen. Pantoffels die helemaal om je enkel sluiten, maar ook instappers en zelfs ballerina’s. Je kunt zelf helemaal bepalen welke pantoffels het best bij jou passen. Ook het gebruikte materiaal kun je laten meewegen in je keuze.
Pantoffels

Pantoffels moeten bij je passen

Als je eenmaal besloten hebt dat je toe bent aan een nieuw paar pantoffels dan zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Deze “binnenschoenen” moeten je als gegoten zitten. Ze moeten vooral niet te groot of te klein zijn. In beide gevallen zul je niet ten volle kunnen genieten van lekker warme voeten. Ook het gebruikte materiaal is van belang. Kies vooral voor natuurproducten als wol en leer, synthetische producten zorgen voor zweetvoeten. En als je voeten eenmaal nat zijn, dan worden ze echt niet meer lekker warm.

Pantoffels zijn meer dan een zachte bovenkant

Ook de zool kan van invloed zijn op je keuze. Heb je gladde vloeren in huis? Kies dan vooral voor pantoffels met een lederen zool. Ook wanneer je tapijt in huis hebt zal de keuze van de zool belangrijk zijn. Je wilt immers geen statische schokken krijgen bij alles wat je aanraakt. Je ziet het, het valt nog helemaal niet mee om het juiste paar te vinden. Een goed begin is als je naar bovenstaande website gaat. Je vindt daar vele paren die aan alleen de allerhoogste eisen voldoen. Maar dan nog wel voor leuke prijzen. Want het is echt niet nodig om de hoofdprijs te betalen.

Pantoffels voor iedere vrouw

Waar mannen al snel genoegen nemen met een paar (lelijke!) instappers, willen wij vrouwen, ook in huis, iets moois aan onze voeten. Maar omdat smaken nu eenmaal verschillen, zullen we lang niet allemaal bij het zelfde paar pantoffels uitkomen. Ga je voor veel kleur en leuke prints of juist voor stemmig zwart of grijs? Kies je voor lage instappers of juist voor een paar dat ook je enkels lekker warm houdt? Je zult zien dat bovenstaande site helemaal vol staat met allerlei verschillende opties. Zo is er een pantoffel beschikbaar voor iedere vrouw.

Categorie├źn: Blog