De examentijd komt er weer aan. Een hele spannende intensieve tijd, waarin je nog “even snel” alle lesstof van de afgelopen jaren in je op wilt nemen. Dat lukt je soms niet in je eentje. Gelukkig kun je nu in Leiden Examentraining Havo gaan doen. Want ook voor examens geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Examentraining Havo helpt je met de meeste vakken die op de Havo worden aangeboden. Heb je moeite met meerdere vakken? Dan kun je je voor verschillende trainingen inschrijven.

Examentraining Havo geeft geen antwoorden

Examentraining Havo helpt je niet door oplossingen te geven, maar door dieper in te gaan op de lesstof. Zo wordt het echt duidelijker en kun je de examenvragen beter beantwoorden. Je moet het eindexamen natuurlijk nog steeds zelf maken. Het is dan verstandig om net even meer te weten dan wordt gevraagd. Je kunt dankzij Examentraining Havo de lesstof beter in perspectief plaatsen en daardoor kun je de vragen beter beantwoorden. Je weet nu immers precies wat er bedoeld wordt.

Examentraining Havo is te ver weg

Dat valt dus heel erg mee. Leiden is eigenlijk hartstikke mooi centraal gelegen. Je kunt er redelijk gemakkelijk met het openbaar vervoer komen. Daarbij worden de vakken over twee of meer dagen verdeeld, deze dagen zullen altijd in het weekend of in schoolvakanties gepland worden. Je wilt natuurlijk niets missen op school doordat je Examentraining Havo aan het doen bent. Je moet er misschien wat voor reizen, maar slagen voor je Havo examen is ook wat waard! Helemaal wanneer je er voor kiest om deze examentraining met wat klasgenoten te doen is het een goede aanvulling op je reguliere lessen. Je leraar zal niet weten wat hij of zij hoort als jij ineens met de goede antwoorden komt aanzetten!

In welke vakken kan ik Examentraining Havo doen?

Zoals ik al schreef kun je voor bijna alle Havo-vakken terecht bij Examentraining Havo. Ik noem ze even op: aardrijkskunde, biologie, Duits, economie, Engels, Frans, geschiedenis, M en O, natuurkunde, Nederlands, scheikunde, wiskunde A en wiskunde B. Door je cijfer misschien wel een punt hoger te krijgen, kan het zijn dat je precies slaagt. Hierdoor kun je misschien wel de vervolgstudie van je dromen gaan doen. En daarna je gedroomde carrière nastreven. Je ziet het, Examentraining Havo is veel meer dan je alleen maar even door je examens heen helpen. Het is echt investeren in jouw toekomst.
Examentraining havo

Categorieën: Blog