Bent u van plan om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen? Of viert u een bijzonder jubileum? Om deze heugelijke gebeurtenissen op een onvergetelijke wijze te vieren, heb ik een goede tip gevonden. Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg is een uitstekende locatie in de mergelgrotten van Zuid-Limburg. Het is de enige ondergrondse trouwlocatie van Nederland en daarmee dus erg uniek. Ik heb heerlijk kunnen genieten van de fantastische gerechten met streekproducten. Wat ik ook erg leuk vond is dat dit restaurant een open keuken heeft. Ik kon zo de chef-kok goed aan het werk zien. Ik vertel u graag meer over deze unieke aanrader die ik heb gevonden.

Trouwen bij de enige ondergrondse trouwlocatie van Nederland

Zoekt u een originele locatie om u in de echt te laten verbinden? Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg beschikt over de enige officiële ondergrondse trouwlocatie van Nederland. De ambiance en sfeer die ik hier proefde kwam mede door de sfeervol ingerichte trouwzaal. Er hangen hier 31 portretten van beroemde Limburgers die veel voor de regio betekend hebben. Na de officiële plechtigheid kan het feest worden voortgezet in de feestzaal. Dit is best een grote zaal, ik denk dat er ongeveer 350 mensen in passen. De feestzaal voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Het voelde echt romantisch en intiem door de mergelwanden en honderden aangestoken kaarsen.

Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg heeft ruime ervaring met (bedrijfs)feesten

Mij viel het erg op dat het personeel erg ervaren is met het verzorgen van unieke feesten. Blijkbaar is de locatie ondanks de romantiek niet alleen beschikbaar voor trouwfeesten. Toen ik vroeg of ze nog andere feesten organiseerden, kreeg ik als antwoord dat ze meer dan 250 bedrijven per jaar ontvangen. Ze zijn dus enorm ervaren in het geven van verschillende unieke feesten. Hiervoor hebben ze ook verschillende arrangementen beschikbaar. Ze kunnen dus helemaal voldoen aan de wensen van uw bedrijf. Ze zijn zelfs ook beschikbaar voor workshops, presentaties of vergaderingen.

Uw feest bij Daelhemergroeve restaurant Valkenburg?

In mijn ervaring met dit restaurant heb ik gemerkt dat ze zich volledig kunnen aanpassen aan de wensen. Het personeel doet er overduidelijk alles aan om het feest of huwelijk zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Dit doen ze door van tevoren goed met u te bespreken wat uw wensen zijn. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik een fantastische ervaring hier heb gehad.  Daelhemergroeve restaurant Valkenburg is zeker aan te raden.

Categorieën: Blog