Ben jij de gelukkige eigenaar van een regendouche? Dat gevoel van regen dat op je schouders en hoofd valt is ontzettend rustgevend, dat weten we allemaal. Maar een regendouche is wel een statement: meestal is het een grote inloopdouche met een gigantische douchekop. Het valt je gelijk op zodra je de badkamer binnenloopt. Wat voor soort badkamermeubels gaan er nou goed samen met zo’n regendouche? Ik vertel het je in deze blog! De conclusie is om voor badkamermeubels te gaan die design elementen combineren met een natuurlijke uitstraling. Zo creëer je de meeste ruimte en rust.

Design

De nieuwste trend binnen de badkamerinchting en badkamermeubels, is minimalistisch design. Denk aan wit of juist zwart, strak, Zweeds, en rechte vormen. Een regendouche valt eigenlijk ook onder deze noemer, als je hem tenminste geïnstalleerd hebt in een inloopdouche. Dat kenmerkt zich door een meer open uitstraling. Minimalistisch badkamerdesign creëert de illusie dat je veel ruimte hebt, ook al heb je dat misschien helemaal niet. Ook wekt het de indruk dat degene van wie de badkamer is gesophisticeerd is.

Badkamermeubels

Als je kijkt naar badkamermeubels, denk je aan wasbakken, kasten, onderkastjes, spiegels, en bijvoorbeeld rekken voor aan de muur. Maar wist je bijvoorbeeld dat je ook een losstaande waskom kunt nemen. Dat is een prachtige aanvulling op je badkamermeubels, die gaan goed bij een regendouche. Je hebt met een losse waskom dezelfde associaties als met de regendouche: natuurlijk, los, open. We gaan met z’n allen steeds meer richting dat natuurlijke gevoel terug. Misschien is de moderne maatschappij ons te veel en komt het op deze manier terug in de badkamermeubels. Dus een regendouche is eigenlijk twee dingen: design, en natuurlijk.

Combineer de natuurlijke uitstraling met design

Wil je nou echt goede badkamermeubels uitkiezen bij je regendouche, neem dan badkamermeubels met een natuurlijke uitstraling. Denk aan donker steen bijvoorbeeld voor je wasbak of losse waskom. Je badkamerkastjes kunnen houten elementen erin verwerkt hebben voor ook een natuurlijke uitstraling. We gaan met z’n allen steeds meer terug naar de natuur, en dat is een mooie ontwikkeling! Het mooiste is als je het gevoel van minimalistische design combineert met die natuurlijke uitstraling. Je creëert op deze manier het meeste rust in de ruimte waar het belangrijk is om je rust te vinden. Ook creëer je de illusie van meer ruimte, een fijne aanvulling op je huis natuurlijk. Start nu en vind je ultieme rust in de badkamer met een regendouche met bijpassende badkamermeubels!

Categorieën: Blog