Een sloep huren in Amsterdam is perfect voor elk feestje en partijtje, er zijn namelijk zo veel sloepen te huren dat het voor elke situatie geschikt is. Huur een grote sloep voor een grote groep mensen, of een kleiner sloepje als je een intiem feest wilt geven. Is het lekker weer? Huur dan een open sloep en geniet heerlijk van het zonnetje. Vier je je feestje in de winter? Dan is het beter om een overdekte sloep te huren in Amsterdam. Als het weer twijfelachtig is kun je in Amsterdam ook veel sloepen huren die half overdekt zijn, zodat je bent voorbereid op elke weerssituatie! Sloep huren Amsterdam is leuk, origineel en gezellig. Lees in deze blog welke spullen je absoluut niet mag vergeten.

Sloep huren Amsterdam zonder zorgen

Er zijn een hoop dingen die je niet moet vergeten bij een sloep huren in Amsterdam. Een grote factor bij het huren van een sloep is het weer. In ons koude kikkerlandje kan het weer zo omslaan van een zonnige dag naar een regenachtige grauwe middag. Hierom is het wel zo handig om goed voorbereid te zijn op weerveranderingen als je een sloep huurt in Amsterdam. Neem dus paraplu’s of poncho’s mee, zeker als je van plan bent om een paar uur lang te varen. Houd er ook rekening mee dat het op het water en in de avond flink kan afkoelen, een extra vest of trui is dus zeker geen overbodige luxe!

Eten en drinken

Een sloep huren in Amsterdam gaat vaak gepaard met de optie om er catering bij te nemen. Veel sloepen in Amsterdam zijn uitgerust met een barbecue en koelinstallatie. Dit kun je dus heel fijn uitbesteden bij de schipper. Maar je kunt er ook voor kiezen om de catering zelf op je te nemen. Regel lekkere hapjes en drankjes, of zorg ervoor dat iedereen een bepaald gerecht meeneemt. Op deze manier kunnen jullie heerlijk genieten van elkaars kookkunsten en zijn jullie een stuk goedkoper uit. Een win-win situatie dus!

Als laatste is het belangrijk om je zwemspullen mee te nemen als je een sloep gaat huren in Amsterdam. Er zijn namelijk onwijs veel leuke plekken in Amsterdam waar je heerlijk een duik kunt nemen. Vooral de Amstel is een populaire plek om in het water te duiken. Of ga met je gehuurde sloep naar het Nieuwe Meer, ook hier is het heerlijk om te zwemmen en even bij te komen van een zware dag varen…

 

Categorieën: Blog