Sierbestrating is er in allerlei vormen en maten. Uw tuin knapt er zichtbaar van op. De keuze is groot en met sierbestrating legt u de basis voor een prachtige tuin geheel naar uw eigen smaak.

Een extra kamer

De tuin wordt tegenwoordig gezien als een extra kamer of een extra ruimte bij het huis. Buiten leven doen veel mensen graag, maar buiten moet het dan wel net zo gezellig en sfeervol zijn als binnen. De tijd dat we wat stoeptegels in de tuin gooiden met een randje planten er naast is echt voorbij. De tuin moet een sfeervolle, warme plek zijn waar we graag samenkomen met vrienden. De tuin hoor bij het huis en moet onze stijl weergeven.

Sierbestrating: uw eigen stijl

Net zoals je een bij uw smaak passende vloer voor in de huiskamer uitzoekt, kun je ook passende sierbestrating voor in de tuin vinden. Alleen al in de soorten steen is er veel keuze. Keramische tegels, betontegels, natuursteen tegels en klinkers en stenen, het kan allemaal. Door het verschillende materiaal zijn er ook diverse prijsklassen en dat maakt dat siertegels voor bijna iedereen bereikbaar zijn. Belangrijk is dat u iets zoekt wat bij uw stijl past.

Combineren

Voor een afwisselende tuin is het leuk om verschillende soorten sierbestrating met elkaar te combineren. Ook kunt u een dynamische omgeving creëren door verschillende legpatronen te gebruiken. Laat u vooraf goed informeren over de kwaliteiten van een bepaald soort siersteen. Denk ook aan zaken als duurzaamheid en kwaliteit. Sierbestrating moet vele jaren mee kunnen gaan.

Ontwerp je eigen tuin

Het is natuurlijk het leukst om zelf uw tuin te ontwerpen. Kijk eens op websites of in specialistische bladen voor inspiratie. Ook hierin vind u leuke ideetjes over het aanbrengen van sierbestrating. Een tuin kunt u ook laten ontwerpen, al zit daar we een prijskaartje aan. Wat u ook doet: laat de tuin aansluiten op uw smaak en op uw woning. Op die manier creëert u die extra ruimte waar u graag tijd in doorbrengt.

Categorieën: Blog