Wanneer je veel vuilnis of afval hebt, kun je een rolcontainer huren. Maar waarom zou je dat doen? Je hebt toch een Kliko of Otto staan? Een rolcontainer kan je net even helpen om extra vuilnis of groenafval af te voeren. Zo ligt het niet in de weg tot de volgende keer dat de grijze of groene container geleegd wordt. Een rolcontainer is echt een perfecte uitvinding, voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Een rolcontainer huren voor op school

Aan het eind van iedere schooldag zitten alle afvalbakken in alle klaslokalen hartstikke vol. Want kinderen kunnen een troep genereren, daar word je bang van! Het is dus wel zaak dat al die afvalbakken iedere dag geleegd worden. Dit voorkomt stank en fruitvliegjes in de klas. Met een rolcontainer kun je gemakkelijk langs alle klaslokalen rollen en op een handige manier alle afvalbakken legen. Opgeruimd staat netjes en de volgende dag begint weer in een schoon en fris klaslokaal. Op de ophaal- of leegdag kan de rolcontainer gemakkelijk door wat kinderen van Groep 8 aan de weg gezet worden. Zij kunnen de container na het legen ook weer makkelijk op z’n plek zetten.

Een rolcontainer huren voor bij de sportvereniging

Als je vrijwilliger bent bij een sportvereniging, dan weet je het wel. Sporters maken er een zooitje van! En dat moet natuurlijk allemaal opgeruimd worden. Je kunt dan een rolcontainer huren en heel handig een rondje rijden langs de kleedkamers, de sportvelden en de tribunes. Zo heb je in een mum van tijd het complete sportcomplex weer klaar voor de volgende wedstrijddag.

Die wieltjes onder een rolcontainer zijn zó handig!

Rolcontainer
Je hebt er misschien nog niet over nagedacht, maar degene die de wielen onder de rolcontainer heeft bedacht, verdient een standbeeld! Want het scheelt zóveel gedoe! Doordat er wieltjes onder de container zitten kun je ‘m precies daar neerzetten waar je ‘m nodig hebt. Klep open, troep er in, klep dicht. Ideaal! Alle rolcontainers zijn ook nog eens uitgevoerd met een of meer remmen op een of meer van de wielen. Dat maakt het makkelijk om de container op de juiste plek te zetten en te houden. De container zal er niet vandoor gaan omdat ‘ie per ongeluk niet waterpas staat. Het handige ontwerp van de kleppen van de container zorgt ervoor dat je de container gemakkelijk open en dicht kunt doen. Ook kun je de container heel handig afsluiten met een ketting en een hangslot.

Categorieën: Blog