Startenvind.nl

Prikklok als gevonden oplossing voor bijhouden van uren

prikklok

Het kan een hele klus zijn om dag in dag uit bij te houden hoeveel uren elke werknemer aan de slag is gegaan. Regelmatig worden managers overspoeld door deze tijdrovende taak. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor te vinden. Een tijdregistratie terminal, oftewel een prikklok, maakt deze administratieve klus een stuk makkelijker. De werknemers moeten alleen zelf in- en uitlokken. Alle gegevens worden vervolgens door de software bijgehouden. Ben je geïnteresseerd in de prikklok als gevonden oplossing voor het bijhouden van gewerkte uren? Lees dan snel verder! Hier vind je het antwoord zodat jij ook gelijk kan starten met een prikklok.

Geen stapels administratie meer

Veel bedrijven zijn grotendeels gemoderniseerd. Alleen blijft regelmatig het systeem waarmee gewerkte uren wordt bijgehouden ouderwets. Hierdoor zitten veel managers met stapels administratie van gewerkte uren. Dit kan veel makkelijker! Met een tijdregistratie terminal, oftewel een prikklok, hoeft niemand meer veel tijd te spenderen om alle uren kloppend te maken. Dankzij de innovatieve technologie wordt het erg eenvoudig om de gewerkte uren bij te houden en eventueel aan te passen. Dat is echter niet alles! Er zijn nog meer voordelen.

Directe meldingen met een prikklok

Wanneer je vaak beren op de weg ziet, denk je nu waarschijnlijk aan de kans dat de werknemers vergeten in te klokken. Met het moderne systeem van de prikklok is dit zelfs geen probleem meer. Indien een werknemer vergeet te klokken, wordt er direct een melding gemaakt. Dit zie je gelijk in de urenregistratie module. Met een prikklok weet dus iedereen direct waar hij aan toe is. Bovendien is het ook mogelijk om de prikklok in te zetten voor de registratie van pauzes. In dat geval kan het inzichtelijk gemaakt worden wanneer een medewerker eigenlijk echt aan het werk is. De pauze wordt namelijk automatisch van het totaal aantal gewerkte uren afgehaald.

Dé oplossing voor het bijhouden van gewerkte uren

Zoals je kan voorstellen biedt zo’n prikklok de uitkomst voor ieder bedrijf waarbij de gewerkte uren bijgehouden worden. Door middel van een tijdregistratie terminal krijg je direct inzicht in de gewerkte uren. Hierdoor kan het maken van een planning of rooster tevens soepeler gaan. Een prikklok is dus wel echt dé oplossing voor het bijhouden van de werkelijk gewerkte uren. Twijfel je nog steeds of zo’n systeem iets voor jouw bedrijf is? Bij veel aanbieders is het mogelijk om een proefperiode af te nemen. Op die manier probeer je vrijblijvend de software met zo’n tijdregistratie terminal.

Mobiele versie afsluiten