Ben je op zoek naar de beste manier om je huis te beveiligen? Uiteraard! Iedereen wil zijn huis, spullen en de mensen erin op de best mogelijke manier beveiligen. In dit artikel zet ik meerdere beveiligingssystemen op een rijtje en kiezen we een winnaar.

Mistgeneratoren

We starten met de mistgeneratoren. Dit beveiligingssysteem zorgt bij activatie voor een wolk aan mist die de ruimte vult. Door dit gebrekkige zicht zullen inbrekers snel de benen nemen of het risico niet eens nemen. Mistgeneratoren zijn berucht onder inbrekers en zij lopen huizen met deze beveiligingssystemen liever voorbij. In de mist die deze generator uitzet kun je maximaal 30 centimeter zien.

Rookbeveiliging is geliefd om zijn preventieve werking. Zoals ik al aangaf, het systeem is berucht onder inbrekers. De pakkans van de inbrekers wordt veel groter, omdat zij geen hand voor ogen kunnen zien door de mist. Een groot pluspunt is dat de mist uw huis en spullen niet beschadigt en de ruimte eenvoudig te ontdoen is van de mist door de ruimte te luchten. Mistgeneratoren is ook erg populair onder supermarkteigenaren.

Beveiligingscamera

De beveiligingscamera is een van de bekendste beveiligingssystemen van deze tijd. Het is een eenvoudige manier om uw woning in de gaten te houden. Er zijn diverse extra functies zoals aansluiting tot het LAN of WiFi netwerk, audio en nachtzicht. De draadloze beveiligingscamera’s zijn tegenwoordig erg populair. Het voordeel van beveiligingscamera’s is dat er veel diverse modellen op de markt zijn, zowel goedkope als duurdere varianten. Daarnaast zijn er veel extra functies waar je voor kunt kiezen. Het nadeel van een beveiligingscamera? Je kunt niet direct ingrijpen bij een inbraakpoging als je niet thuis bent.

Draadloos alarmsysteem

Een draadloos alarmsysteem stijgt ook in populariteit. Het is een beveiligingssysteem dat gemakkelijk te installeren is. Het is een eenvoudige, maar ook flexibel systeem dat eenvoudig uit te breiden is. Je kunt het systeem verplaatsen, bedienen via je telefoon, enzovoort. Andere uitbreidingen zijn het toevoegen van een beveiligingscamera of bewegingsmelder.

Mistgeneratoren: winnaar?

De preventieve werking van de mistgeneratoren zijn een grote plus. Een beveiligingscamera is ideaal om je huis te monitoren, maar mocht het fout gaan wordt de inbreker niet tegengehouden in het leeghalen van je huis. Hetzelfde geldt voor een draadloos alarmsysteem. Het alarm alleen schrikt een professionele inbreker niet voldoende af om direct de benen te nemen.

Een mistgenerator grijpt direct in en ontneemt het zicht, waardoor de inbrekers geen kans hebben om snel je huis te verlaten. Maar de beste beveiliging volgens ons is een combinatie van diverse systemen. Daarin zijn de mistgeneratoren een onmisbaar onderdeel in de beveiliging van je huis.

 

Categorie├źn: Blog