Bij veel bedrijven zijn er veel koffie drinkers. Wanneer er veel koffie wordt gedronken moet je er dus ook veel zakken van kopen zonder dat je slechte bonen hebt. Als je veel zakken besteld kost het je veel geld als bedrijf zijnde want je zult vaak veel nieuwe zakken moeten kopen. Het eerste waar je dan aan denkt is acties bij winkels waarmee je de koffie dus voordeliger kunt halen. Maar wat voor soorten koffie zijn er allemaal? Meer lees je in deze blog over het scoren van een koffie aanbieding en de soorten koffie.

Waarom drinken we eigenlijk koffie?

Veel mensen in Nederland drinken koffie, maar waarom drinken we zoveel koffie? In koffie zit een opwekkend middel. Dit helpt mensen wakker worden in de achtend en ze drinken het om de dag mee door te komen. Veel bedrijven hebben ook een gezamenlijke koffie break als het ware. Koffie is dus een van de meest gedronken drankjes in Nederland en dat is wat het zo bekend maakt. Er zijn veel bekende cafe’s die bekend zijn geworden met hun koffie een paar van die merken zijn Starbucks en illy. Deze merken staan bekend om de goede kwaliteit en daarom worden ze veel verkocht over de hele wereld.

Waar wordt koffie van gemaakt en wat is een goede koffie aanbieding

Koffie wordt gemaakt van bonen. Veel apparaten hebben en special vak waar je de bonen in moet gieten en daarna worden de bonen gemalen en geperst tot koffie. Maar daarvoor gebeuren hele andere dingen.  De bonen worden eerst uit de plant gehaald dan geroosterd en verpakt daarna zijn de bonen klaar om verkocht te worden. Veel merken willen Fairtrade handelen dus geven de koffieboon boeren een eerlijke ruil.

Niet alleen bonen maar ook andere soorten

Bij koffie heb je vele soorten koffie. Sommige mensen vinden gemalen koffiebonen lekkerder en andere mensen zijn meer fan van capsules. Met zoveel soorten koffie en smaken is de keuze reuze. Niet zo gek dat iedereen er van houd. Veel merken maken nu ook koffie met en extra smaakje zoals karamel of vanille smaak. Dit wordt erg veel gekocht in de supermarkten voor thuis. Bedrijven houden het meestal gewoon op bonen omdat dit goedkoper is en iedereen het kent.  Merken al Starbucks hebben vele soorten siropen die ze mixen met hun koffie. Deze siropen kan je dan ook alleen daar komen en niet bij een ander merk want dan heeft te weer een andere smaak.

Categorieën: Blog