Startenvind.nl

Eukanuba is de allerbeste voeding voor je hond of kat

Eukanuba

Voeding is van enorm groot belang als het gaat om de gezondheid van je huisdier. Het moet lekker zijn, maar tegelijkertijd ook gezond. Alleen is het probleem dat die combinatie vaak lastig te vinden is. Maar het honden- en kattenvoer van Eukanuba is daar de beste oplossing voor. De voeding van Eukanuba is samengesteld met hoogwaardige ingrediënten om in iedere levensfase en voor ieder ras de juiste voedingsstoffen te kunnen leveren. Lees verder om erachter te komen hoe zij te werk gaan.

Over Eukanuba

De mensen achter Eukanuba zijn van mening dat je je huisdier voedsel moet geven dat ook daadwerkelijk voor hun geschikt is. Honden en katten zijn carnivoren en daarom moeten ze ook zo gevoerd worden. In de voeding van Eukanuba zitten hoogwaardige dierlijke eiwitten, zoals kip en lam. Bovendien maken ze onderscheid in de voeding op basis van de leeftijd van je hond. Het hondenvoer is opgesplitst voor drie verschillende levensfases, namelijk voor puppy’s, volwassen en oudere honden. Zo beschikken zij over speciaal voer voor honden en katten van zowel jong tot oud als van groot tot klein.

Verbeter de gezondheid van je huisdier

Zoals ik eerder heb vermeld is het erg belangrijk om de juiste voeding te geven in een bepaalde levensfase van je hond of kat. Maar de voedingsproducten van Eukanuba beschikken over nog meer functionaliteiten. Eukanuba heeft namelijk geschikte voeding voor verschillende specifieke behoeftes van je kat of hond. Zo is er speciaal voer voor honden en katten met bijvoorbeeld huid- en vachtproblemen, maag- en darmproblemen, nierproblemen, urinewegproblemen, gewrichtsproblemen en overgewicht. Vanuit eigen ervaring kan ik vertellen dat de voeding van Eukanuba daadwerkelijk als ondersteuning biedt voor het verhelpen van eventuele klachten van je hond of kat. Zelf merkte ik dat de huid en de vacht van mijn hond veel gezonder werd. Ook kreeg hij in het verloop der tijd steeds minder last van overgewicht.

Eukanuba is niet alleen gezond maar ook groen

Ze produceren niet alleen voeding van hoogwaardige kwaliteit, maar ze dragen ook hun steentje bij aan een beter milieu. Zo wordt minstens 25% van de energie van hun fabriek opgewekt door de windturbine op het terrein. Dat laat zien dat het niet alleen een gezond, maar ook een planeet vriendelijk bedrijf is. Bovendien voorzien ze je van een volwaardig advies. Ben je ook benieuwd naar de verschillende voedingsproducten van dit merk? Voel je vrij om een kijkje te nemen op hun website.

Mobiele versie afsluiten