Een DASSY Werkbroek is een populaire broek geworden voor de bouw, industrie en installatie. In 2007 is DASSY begonnen met het produceren van hoogwaardige professionele werkkledij. Het in Brugge opgerichte werkkleding merk is vanaf de start bezig zich te onderscheiden door een werkbroek te produceren voor een acceptabele prijs zonder verlies van kwaliteit. In de afgelopen jaren is het assortiment werkbroeken steeds breder geworden. Het assortiment werkbroek bestaat uit klassieke broeken zoals de DASSY Werkbroek Miami of Boston. Daarnaast heeft DASSY ook een Reflecterende Werkbroek of Brandvertragende Werkbroek. Bijvoorbeeld de modellen DASSY Werkbroek Arizona en Buffalo. In 2016 is de nieuwe D-FX collectie geïntroduceerd. De DASSY Werkbroek D-FX heeft een nieuwe moderne pasvorm en het materiaal is voorzien van een nieuwe technologie waardoor de stof waterafstotend is.

dassy werkbroek plaatje

Waarom een Dassy Werkbroek?

De werkbroeken van DASSY worden voor ze worden verkocht uitgebreid getest door professionals vanuit diverse beroepen. Hiervoor heeft DASSY namelijk het Testteam. Zij testen de nieuwe broeken op de werkvloer in de praktijk en geven feedback om het product nog betere eigenschappen mee te geven. Bovendien is een Dassy Werkbroek uitgerust met een uniek slijtvast drienaald-stiksel, hierdoor is de werkbroek ijzersterk. In het kruis is de stof over elkaar heen gezet wat nog een extra stevigheid geeft en de kans op het snel uitscheuren sterk verminderd.

In de eigen fabrieken in Sri Lanka neemt DASSY haar sociale verantwoordelijkheid. Men zet zich ik voor sociale en milieudoelstellingen en goede arbeidsomstandigheden voor het welzijn van de medewerkers.

Welke Dassy Werkbroek? 

In het assortiment van DASSY zijn diverse werkbroeken verkrijgbaar. Welke werkbroek het meest geschikt is voor u, hangt af van uw werkzaamheden en omstandigheden. De meest voorkomende verschillen in eigenschappen zijn met of zonder spijkerzakken. Spijkerzakken zijn handig om bijvoorbeeld losse onderdelen of gereedschappen mee te nemen naar de werkplek. Ook zijn er werkbroeken met of zonder kniezakken. In deze kniezakken kunnen (gecertificeerde) kniebeschermers gestopt worden voor meer comfort tijden werkzaamheden op uw knieën.

Bent u een goede zichtbaarheid nodig op uw werkplek? Dan is een Reflecterende Werkbroek een goede oplossing. Een Reflecterende werkbroek is verkrijgbaar in drie verschillende klasse’s . Het verschil is het reflecterende en fluorescerende gedeelte van de stof. Hoe beter de zichtbaarheid hoe hoger de klasse.

Waar Dassy Werkbroek Kopen?

De volledige collectie DASSY Werkkleding is zijn eenvoudig online te bestellen. Bedrijfskledingonline is één van de grootste DASSY dealers van Nederland. Elk model DASSY Werkbroek is daar verkrijgbaar. Bovendien kunnen zij u goed adviseren over de juiste werkbroek voor uw werkzaamheden en omstandigheden zodat u goed gekleed aan het werk gaat.
Naast een online shop heeft Bedrijfskledingonline ook een winkel waar u terecht kunt voor al uw werkkleding, werkschoenen en andere benodigdheden.

Categorieën: Blog