Startenvind.nl

Een CV ketel huren, niet duur en toch lekker warm

CV ketel huren

Ik kan me voorstellen dat een CV ketel huren nou niet direct in je opkomt. Midden in de zomer. Maar toch, voor je het weet is het alweer herfst en dan wil je er toch lekker warm bij zitten. Dat kun je dus maar beter op tijd regelen. Een CV ketel huren is een fijne constructie waarbij de CV ketel eigendom blijft van de verhuurder. De verhuurder is dan ook verantwoordelijk voor de werking van de CV ketel en zal zeer goed periodiek onderhoud uitvoeren. In veel gevallen kan een CV ketel huren na verloop van tijd overgaan in een koop. En dat is helemaal mooi. Je koopt dan in feite een tweedehands CV ketel, waarvan je zeker weet dat deze goed onderhouden is. Jij huurde ‘m namelijk van de eerste eigenaar.

Een CV ketel huren heeft voordelen

Een aantal voordelen van een CV ketel huren zijn vooral financieel. Je hoeft niet in een keer een enorme uitgave te doen als je een nieuwe CV ketel wilt aanschaffen. Je hoeft niet diep in je buidel te tasten voor controles en onderhoud. En ook vervanging van bepaalde onderdelen wordt geregeld door de verhuurder. Je vraagt je toch af waarom niet iedereen een CV ketel huren gaat! Met een CV ketel huren ben je gegarandeerd van warme radiatoren en heet water. En wat is er nou lekkerder dan heerlijk heet douchen na een dagje uitwaaien op het strand? Dan is een CV ketel huren misschien toch een onderwerp voor in de zomer.

Een CV ketel huren heeft nadelen

Aan alles zit een keerzijde. Dus ook aan het huren van een CV ketel. Als jij bijvoorbeeld een CV ketel hebt gehuurd en dan je huis wilt verkopen… Verkoop je het huurcontract er dan bij? Dat kun je natuurlijk prima overleggen met de verhuurder. Of verhuis je je gehuurde CV ketel gewoon mee? Ook hierover kun je gewoon overleggen met de verhuurder. Een gehuurde CV ketel kan na verloop van tijd, alles bij elkaar opgeteld, toch iets duurder uitkomen dan een zelf gekochte CV ketel. Maar dat is net als bij het huren van een huis: geen zorgen over onderhoud en hypotheek is ook wat waard!

Een CV ketel huren is luxe!

Wanneer je een CV ketel huurt, hoef je je niet druk te maken over garantie. Of over controles. Of over onderhoud. Jij kunt gewoon heerlijk genieten van je warme douche en je warme handdoek op de radiator.

Mobiele versie afsluiten